Köpa

Innan köp

Börja med att undersöka marknaden och området du är intresserad av. Med vår hjälp kan du få en bild av aktuellt prisläge och annan information som är bra att ha, som t ex hur kommunikationerna ser ut, var dagis och skolor finns, vilka idrottsanläggningar och smultronställen som är belägna i området etc.

Behöver du veta vad ditt nuvarande boende är värt, ger vi dig ett upskattat dagsvärde på din bostad. Denna värdering kostar ingenting.

Visning

Du hittar vårt utbud här på hemsidan, på Hemnet.se och i bostadsannonserna. Där framgår var bostäderna ligger och vilka visningstiderna är. Skulle någon av tiderna inte passa, går det oftast att boka en egen visning. Under visningen finns vi på plats för att ge information och svara på frågor. Du får tillgång till bostadsbeskrivning. planritning, information om budgivning mm.
Alla spekulanter som är intresserade av bostaden får möjlighet att lämna namn och kontaktuppgifter. Vi kommer sedan att höra av oss till dig kort efter visningstillfället.
<< Sidan 1 av 4 >>Med över tjugo års erfarenhet som fastighetsmäklare i Tullinge har jag många goda råd att dela med mig av. 
Att anlita en erfaren och kunnig mäklare med full koll på området kan du tjäna mycket pengar på.
Min drivkraft är att du som kund ska bli nöjd med tjänsten. Nöjda kunder kommer tillbaka! 

Kontoret är öppet mellan kl 09:00 - 17:30.

Skulle kontoret vara obemannat så ring 0708 881958.

 

Ring 08-778 0560 el 0708 881958

Mail: kontakt@maklarservice.se

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Namn

E-post

Adress

Telefon

   
Meddelande